Notatbøker

NOTATBØKER

Kunder som bruker produkter fra Alfabet er sikret et kvalitetsprodukt og bidrar til bevaring av miljøet.

LÅV Design er distributør av Alfabet - Produkter i resirkulert materiale.

Produsert i Italia

RESIRKULERTE PRODUKTER - MED HENSYN TIL MILJØET

For å produsere ett tonn med papir, brukes så mye som 15 trær, 440 000 liter vann og 7600 kW elektrisitet.

Hvis papiret er resirkulert derimot, vil det koste 1800 liter vann og kun 2700 kW elektrisitet og ingen trær - Noe som er en stor innsparing av ressurser. Istedenfor å felle trær, reduseres miljøkostnadene for de som kjøper produkter fra Alfabet.

ALFABETS FILOSOFI

Kvalitet og omsorg for produktene. Et håndverk av resirkulert papir i stadig fornyet design med følsomhet for miljøet. Dette er ingrediensene for en så lang suksess. Papiret er produsert på en av de eldste fabrikkene i Italia, Materialer og papir resirkulert fra tidligere forbrukere, kunnskap innen håndverk og et snev av kreativitet gir muligheten for vakre miljøvennlige produkter.

ALFABETS HISTORIE

Sante Sgarbossa var en av pionerene innen moderne økologi. Han startet sitt eventyr innenfor feltet resirkulert papir. En fasinerende verden som ventet på å bli oppdaget, men som på samme tidspunkt var vanskelig siden folk ikke enda hadde blitt sensibilisert for miljøvern. Disse hindringene stoppet likevel ikke de som trodde fullt og fast på at resirkulert papir kan og bør være en viktig ressurs. Med denne mentaliteten og etter flere år med forskning kom vendepunktet i 1988 med etableringen av Alfabet Carte d'Autore- opprettet i Bressica di Loria i Treviso provinsen. En liten by der økonomien i hovedsak var basert på hagebruk, omgitt av grønne planter, trær, blomster, kunstnere og poeter. Alfabet var et selskap av unge mennesker fulle av ideer, inspirert til å forvandle resirkulert papir og ulike materialer til flotte økologiske produkter. Bonusen for all innsatsen og det harde arbeidet var vekst og gode resultater som viste at produktene ikke bare verdsettes fordi de er økologiske, men fremfor alt for sin skjønnhet og personlighet.

LÅV Design

LÅV DESGN er et lite og karakteristisk selskap med notatbøker fra Italia i resirkulert materiale og også hjemmet til tegneseriefigurene Aslak & Frida. 

Oslo, Norge

+47 990 20 288


Fraktpris


Fastpris: 49 NOK

Fri frakt ved kjøp over 500NOK

Levering til utlandet


Vi sender gjerne til utlandet! 

Ta kontakt med oss på mail.


Følg LÅV DESIGN


Si hei til oss på sosiale medier for inspirasjon, nyheter og kampanjer.

Sikker betaling med Stripe


Sertifisert betalingsløsning.

Betal med kreditt- eller debetkort.

Orgnr: 913121252

© Copyright. All Rights Reserved.